Forum Budowlane » Fundamenty - budowa i konstrukcja

• 1 wpisy
    13 grudnia 2011 15:52:53 CET

Witam wszystkich interesuje mnie gotowa ława fundamentowa ...

kiedyś znalazłem na stronie firme która się tym zajmuje i mozna było wyliczyć sobie jaki koszt tych fundamentów będzie czy może ktoś pamięta jak to strona zaczynała sie chuba na t.................. za informacje zgóry dziękuje....

• 585 wpisy
    4 listopada 2021 11:59:47 CET
    Nie zapomnicie o wyborze jednocześnie skutecznej hydroizolacji fundamentów i tutaj my postawiliśmy na markę Icopal u którego znajdziecie skuteczne rozwiązania na negatywne działanie wilgoci. Jednocześnie licząc na dobre ceny, wysoki standard i wieloletnią gwarancję sięgającą 45 lat. Dla mnie super opcja, tym bardziej że dzięki nim jednak nasz dom jest odpowiednio chroniony pomimo że warunki glebowe nie należą do najłatwiejszych.

Szybka Odpowiedź

Drodzy Użytkownicy,
w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ