Witam. Wkrótce będę kupować nowy okap, problem w tym, że nie mam zbyt dużego pojęcia o okapach. Chciałabym się dowiedzieć, czy do 1000 zł można kupić coś solidnego? Na co zwracać uwagę i czym się kierować przy zakupie tego sprzętu. Proszę o odpowiedzi.
A powiedzcie mi w ogóle na co należy zwrócić uwagę przy okazji kupowania okapu. Bo na pewno wydajność ale coś jeszcze musi być, co określa jakość okapu.
na pewno to jak pochłania - nie chcesz chyba żeby zapachy roznosiły się po całym mieszkaniu czy domu :) czy jest cichy - to też ważne, czasem dobre pochłanianie to niestety hałas... ja mam okap od globalo i jak na razie bardzo dobrze się spisuje, mam nadzieję że jak najdłużej :)
Jakość to także materiały zjakiego jest wykonany,z całą poewnością należy unikać tanszej i plastikowej obudowy bo w praktyce bardzo szybko się zniszczy,najlepsza byłaby drewniana.
A czy te najnowsze, designersko wyglądające okapy zawieszane po skosie albo w kształcie okrągłego płaskiego okręgu reprezentują dobrą jakość? Czy tylko ładnie wyglądają?
Aktualnie chyba z takiej średniej półki, najbardziej godna jest firma akpo. Z droższych oscylował bym na siemens'a :).
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ