Forum Budowlane » Projekt i aranżacja ogrodu

• 3 wpisy
    7 stycznia 2018 11:52:09 CET

Witam. Jestem tu nowy bardzo proszę o brukarska robi mi podbudowe i zakładaja palisady przy tarasie. Podwórko mam ze spadem ale oczywiscie taras i dom w POZIOMIE.
    Palisade zamontowali mi ze spadem podworka. Dodam zdjecie poniewaz wydaje mi sie ze powinna byc zamontowana w poziomie wzgledem tarasu a nie tak jak teraz .Prosze o doradzenie czy tak powinno byc .

• 585 wpisy
    31 maja 2018 16:10:57 CEST
    TO bardziej względy wizualne moim zdaniem trzeba byłoby wyrównać cały ogród i wtedy już równać do tarasu. Jeżeli będziesz szukał jeszcze innych materiałów do ogrodu to warto odwiedzić stronę producenta Pozbruk, gdzie są piękne kostki dekoracyjne, palisady, czy donice betonowe.

Szybka Odpowiedź

Drodzy Użytkownicy,
w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ