IMO Sp. z o.o. w restrukturyzacji Twarda 18 Warszawa MZ 00-105 Polska

Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Strona ta korzysta również z plików cookie, aby np. analizować ruch na stronie. Możesz określić warunki przechowania lub dostęp plików cookie w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej. RozumiemX

222660800 / 605366366
pn-pt 9-18

GOSPODARCZE (STAJNIE, OBORY ITP.)
  Wizualizacja DOM MP12-31
DOM MP12-31
     

79 m2

  Wizualizacja DOM MP12-30
DOM MP12-30
     

92 m2

  Wizualizacja DOM MP12-32
DOM MP12-32
     

105 m2

  Wizualizacja DOM MP12-35
DOM MP12-35
     

0.00 m2

  Wizualizacja DOM MP12-28
DOM MP12-28
     

173 m2

  Wizualizacja DOM MP12-33
DOM MP12-33
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MP4-37
OBORA MP4-37
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-60
OBORA MR9-60
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-67
OBORA MR9-67
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MP6-92
OBORA MP6-92
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-68
OBORA MR9-68
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MP6-90
OBORA MP6-90
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA PT2-22
OBORA PT2-22
     

157 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-64
OBORA MR9-64
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-65
OBORA MR9-65
     

0.00 m2

  Wizualizacja OBORA MR9-34
OBORA MR9-34
     

0.00 m2

 

Projekty obór dla bydła mięsnego

  • Projekty obór dla bydła mięsnego przeznaczone są dla rolników, zajmujących się hodowlą . Każde nowoczesne gospodarstwo powinno posiadać specjalny budynek, który zapewni bezpieczeństwo hodowanym zwierzętom. Najczęściej obora zbudowana jest w technologii murowanej. Drewniany budynek z pewnością się nie sprawdzi, ze względu na ryzyko pożaru. Projekty obór dla bydła mięsnego, w szczególności te nowoczesne, mają funkcjonalne i dobrze przemyślane rozmieszczenie. W każdej innowacyjnej oborze dla bydła mięsnego znajdują się: wydzielone boksy dla zwierząt, kojce dla młodych bydląt, legowiska oraz tzw. porodówka. Każde stanowisko natomiast posiadać powinno stacje paszowe. Nowoczesne projekty obór dla bydła mięsnego są wyposażone w wysokiej jakości wentylację, która dba o stabilne warunki cieplne budynku podczas upałów i doprowadza świeże powietrze z zewnątrz. Wentylacja ma również za zadanie usuwać nadmiar pary wodnej, pyłu, drobnoustrojów chorobotwórczych oraz regulować temperaturę i wilgotność. W naszej bogatej kolekcji projektów obór dla bydła mięsnego pojawiło się kilka nowości. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!
  • Obora dla bydła mięsnego

    Wśród licznego zbioru projektów obór dla bydła mięsnego znalazł się projekt PT Bi1 - Obora na 22 krowy, budynek inwentarski CE (OBORA PT2-22). To wolnostojąca, parterowa, niepodpiwniczona obora stanowiskowa, na płytkiej ściółce. Główne wejście obory jest na tyle duże, że można do niej wjechać ciągnikiem, w celu podania paszy bydlętom. Projekt Bi1 posiada osobne wejście, które w swobodny sposób gwarantuje wywiezienie nieczystości. Przemyślane ułożenie poszczególnych stanowisk, pozwala w swobodny i w komfortowy sposób oporządzać bydło. Budynek składa się z korytarza paszowego o powierzchni 43,73 m2, dwóch równoległych stanowisk dla krów o powierzchni 63,6 m2 oraz dwóch korytarzy gnojowych o powierzchni 50,36 m2. Budynek posiada prostą bryłę w kształcie kwadratu oraz dwuspadowy dach.
    Projekty obór dla bydła mięsnego
  • Nowoczesne obory dla bydła mięsnego

    Kolejny projekt wśród nowoczesnych obór dla bydła mięsnego to projekt MR Murator OC01 - Obora dla 43 krów mlecznych, wolnostanowiskowa (boksowa), na płytkiej ściółce CE (OBORA MR9-60). To projekt innowacyjnej oraz przestronnej obory dla bydła mięsnego. Posiada liczne stanowiska, takie jak: boksy dla krów dojnych, boksy dla krów zasuszonych, kojce dla cieląt i jałówek, porodówka, izolatka, korytarz paszowy, korytarz spacerowo-gnojowy, stacja paszowa, poczekalnia, hala udojowa, przechowalnia mleka oraz pomieszczenie gospodarcze. Prostokątna bryła budynku współgra z dwuspadowym dachem.
    Projekty obór dla bydła mięsnego
  • Gotowe projekty obór, bydło mięsne

    Gotowym projektem wśród projektów obór na bydło mięsne jest także projekt MR Murator IGC03 - Budynek inwentarsko-gospodarski CE (DOM MP12-33). To niewielki budynek w kształcie prostokąta, z poddaszem użytkowym. Na parterze mieszczą się dwa pomieszczenia dla zwierząt, o następujących powierzchniach: 13,28 m2 i 37,44 m2, a także niewielki korytarz. Na poddaszu natomiast znajduje się pomieszczenie gospodarcze o powierzchni 27,73 m2.
    Projekty obór dla bydła mięsnego
  • Projekt obory na opasy

    Wśród projektów obór na opasy znalazł się projekt MR Murator BO01 - Obora dla 36 sztuk bydła opasowego na płytkiej i głębokiej ściółce CE (OBORA MP6-90). Obora ta posiada pięć, wysokich wejść głównych, a w środku znajdują się: stanowiska tuczu wstępnego (powierzchnia - 47,04 m2), stanowiska tuczu końcowego (powierzchnia - 20,58 m2), korytarz gnojowo-żywieniowy (powierzchnia - 29,40 m2), korytarz paszowy (powierzchnia - 29,40 m2) oraz korytarz gnojowy (powierzchnia - 25,87 m2). Atrakcyjne wykończenie projektu, poprzez użycie elewacji klinkierowej, z pewnością przykuwa uwagę i jest niebanalnym rozwiązaniem architektonicznym.
    Projekty obór dla bydła mięsnego
x

 
  •  
  •  
  •  
Cena
Typ zabudowy
Pow. użytkowa
Pow. zabudowy
Kubatura
Kąt nachylenia dachu
Wysokość budynku
Min. szerokość działki
Min. długośc działki
Strop
Ściany
Garaż
    Cena
    Typ zabudowy
    Pow. użytkowa
    Pow. zabudowy
    Kubatura
    Kąt nachylenia dachu
    Wysokość budynku
    Min. szerokość działki
    Min. długośc działki
    Strop
    Ściany
    Garaż
    Sprzedaż projektów w DOM.pl
    realizuje IMO sp. z o.o. w restrukturyzacji © 2022

    Już dziś zostań naszym zarejestrowanym użytkownikiem:
    zarejestruj się

    Gwarantujemy naszym DOMownikom:

    Chcesz się z nami skontaktować?
    Wyślij nam swój nr telefonu, oddzwonimy.

     

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych wyłącznie dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu sprzedaży (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. Dz. U. Nr 133, Poz. 883).