W kwestii ogrodzeń najlepiej skontaktuj się z Prawdziwi specjaliści w tym temacie. Mają ogromny wybór więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Do tego dowożą na terenie całego kraju więc nie ma obaw o nic :) Ja u nich kupowałem ogrodzenie panelowe i jestem bardzo zadowolony :)
Obecnie modne są ogrodzenia horyzontalne, czyli o poziomym układzie szczebli. Przykładem takiego rozwiązania jest system Horizen. Bogata gama kolorystyczna pozwoli dobrać ogrodzenie do aranżacji posesji. Natomiast wąskie ułożenie szczebli uniemożliwia wspinaczkę po ogrodzeniu.
Ten wpis został zmieniony przez krysinski w 9 grudnia 2016 12:36:45 CET"
Noo one są świetne mam u siebie w ogrodzie i faktycznie, szybkość budowy aż mnie zaskoczyła, do tego na żywa wyglądają chyba lepiej niż na zdjęciach, robią wrażenie.
Myslę że lepiej wyglądałby tu mur samonośny Amsterdam Pozbruk. Kupiłem go przede wszystkim przed ewentualnymi włamaniami , a także przed sąsiadami,którzy czasem nie dawali mi spokoju. Dzieki temu ogrodzeniu mam
dużo prywatności , która łączy się z praktycznością
Zgaddzam się Jarko54 takie ogrodzenia są piekne i potrafią zrobić ogromne wrażenie na wszystkich przechodniach a też fajnie dopelniają aranżację całego domu i działki
Jeżeli chodzi o ogrozenia do ogrodu to możesz mi uwierzyć, że w Pozbruk znajdziesz na pewno cos odpowiedniego np. ogrodzenie Karo ale tam jest takich rozwiązań dużo, dużo więcej.
Dokładnie to producent od elementów nadających się na ścieżkę, tarasy, balkony, ogrodzenia, strpy i jeszcze długo by wymieniac. Tworza cuda z betonu :)
Jak najbardziej jestem za, jeżeli miałbym od frontu polecić Ci dobrej jakości ogrodzenie to na pewno byłby to propozycje od Pozbruk i elementy Gardeo Rotterdam
A czy widziałeś na przykład Karo Pozbruk? Jeżeli nie to polecam,oczywiście jeśli chcesz mieć trwałe i bezpieczne ogrodzenie, które jednocześnie zapewni Ci pełną prywatność.
Ja również myślę, że połączenie takich elementów jak Słupek L wraz z metalowymi przęsłami są zdecydowanie najlepszą opcją ze względu na piękny deasign i dużą trwałość którą takie ogrodzenia się charakteryzują.
A co powiesz na mur samonośny od Pozbruk jak np. model Amsterdam? Polecam zajrzeć na ich stronę i zobaczyć jak pięknie można go wykonać aby był dopełnieniem całej aranżacji domu, ale i pozwalał spokojnie wypoczywać z rodzinką w ogrodzie.
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ