Drewniane schody dobrej jakości będą droższe, jednak decyzja należy do nas. To gatunek drewna decyduje o wytrzymałości jak i ich charakterze. Zabezpieczenie schodów i dbanie o nie nie jest bardzo trudne o czym można się przekonać na deboweschody. pl/zabezpieczenie-schodow/ Myślę, że warto zainwestować w tak piękne i naturalne schody, które dodadzą charakteru wnętrzu.
Ten wpis został zmieniony przez EkoPlast w 8 czerwca 2017 13:08:44 CEST"
Osobiście polecam schody z firmy Stoldąb - Warszawa. Również szukałem jakiejś propozycji schodów do salonu i nie zawiodłem się. Drewniane schody ze szklaną balustradą robią niesamowity efekt. POLECAM!
Ten wpis został zmieniony przez adinowak w 29 czerwca 2017 14:55:16 CEST"
A moim zdaniem bez względu na styl, takie schody w salonie bardzo dobrze się sprawdzą oraz podkreślą jego klimat. Szczególnie polecam postawić tutaj na dębowe schody.
Możesz również sprawdzić propozycje od Pozbruk które moim zdaniem są naprawdę ciekawe jeżeli szukasz elementów gotowych do montażu w salonie, czy również na zewnątrz.
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ