ja postawiłem jednak na certyfikowanego dekarza braas, dzieki czemu wybierając również ich pokrycie dachowe i akcesoria mogłem skorzystać z gwarancji systemowej na 15 lat.
W tym zakresie również jestem za certyfikowanymi dekarzami Braas jeżeli szukasz rzeczywiście wysokiej jakości i pewności co do realizacji dachów pokrytych dachówką.
Jeżeli ma być to dach na lata to polecam zwrócić uwagę na propozycje od Braas, a w szczególności trwałe dachówki ceramiczne które moim zdaniem są zdecydowanie najlepszą opcją jeżeli chodzi o wykonanie, cenę i przede wszystkim właściwości izolacyjne które latem jak i zimą sprawdzają się dużo lepiej niż blacha.
Moim zdaniem najlepiej zlecić wykonanie dachu certyfikowanym dekarzom bo to oni są najlepiej wyszkoleni, ja tak zrobiłem w przypadku Braas i nie żałuję dodatkowo wykorzystując ich materiały przy wykonaniu dachu możesz mieć dodatkowe 15 lat Gwarancji Systemowej :)
Ja jednak wolałem wybrać certyfikowanych dekarzy Braas ze względu że tutaj masz już 100% pewności że dach będzie wykonany dobrze a wybierając dachówkę i akcesoria od nich + dach wykonany przez ich certyfikowanego dekarza to dodatkowa 15 letnia gwarancja systemowa :)
Jak już wybieracie materiały dachowe to zwróćcie uwagę na ofertę producenta Braas, ponieważ mają bardzo szeroki wybór, dobre warunki gwarancyjne i do tego naprawdę rozsądnie przygotowane ceny także na nich na pewno się nie zawiedziesz.
Dokładnie i tutaj naprawdę Braas pozytywnie zaskakuje jakością, warunkami oraz przygotowując naprawdę dobre promocje w ciągu roku. Ja jestem pozytywnie zaskoczony, że zadbali o każdy aspekt i w końcu można liczyć na super pokrycie dachowe w bardzo przystępnej cenie.
Podzielam pozytywną opinię jeśli chodzi o Braas, zdecydowanie numer jeden pod względem jakości materiałów, dekarzy, ale również propozycji w zakresie hydroizolacji, jak Icopal
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ