11 lutego 2011 15:01:11 CET
Ja chętnie wypowiem się na ten temat. Właśnie jestem po remoncie mieszkania. Fajny kolorek + wzorzasta tapeta na ścianę, w jednym pokoju nowe meble i ... no właśnie. Postanowiłam zaszaleć. Wymieniliśy z mężem drzwi drewniane wewnętrzne. Już znudziły się nam te stare, białe zwyklaki z wielkimi szybami. Postanowiliśmy wybrać Portę, bo drzwi wejściowe mamy tej fimy i nie dość, że bardzo sobie chwalimy to jeszcze mamy teraz komplet :) No i tu właśnie spotkała nas miła niespodzianka, bo wypatrzyłam na stronie firmy, że można sobie wybrać wszystkie detale (kształ kolor, klamki...) i zamówić on-line z dostawą do sklepu. Zaryzykowaliśmy, bo lubimy zakupy przez internet i jesteśmy bardzo zadowolni. Wszytsko poszło bardzo sprawnie, drzwi były po przystępnych cenach i mogliśy dopasować do naszych takie elementy, któryzch być może akurat nie byłoby na stanie w sklepie w naszym mieście. Tak więc same plusy, bo drzwi prezentują sie naprawdę super!:)
też jestem zwolennikiem takich drzwi, ale jak to wygląda cenowo, czy jest to duży wydatek?