zastanawiam się nad zakupem obudowy Glass System firmy Makroterm, podobno dobrze się sprawdza przy turbokominkach i elegancko wygląda, a wy co myślicie, ma ktoś z Was taką obudowę?
Dobre są obudowy kominkowe z Użyłem i do tej pory jestem zadowolony. Polecam jeszcze kratki wentylacyjne. A może ktoś zna też jakieś inne firmy? Chętnie się dowiem
Ten wpis został zmieniony przez GucioW w 15 lipca 2013 10:06:47 CEST"
Jest też jeszcze możliwość kupna kominka gazowego. Ja taki widziałam na Kratkach, jest taki kominek Leo. Ma piękną wizję ognia i ma minimalną ilość elementów zewnętrznych.
A jak się sprawdza użytkowania tekigo kominka, trochę się obawiam, ze dużo z tym zachodu, sprzątania i mycia... jakie są wasze doświadczenia?
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ