Ja moge polecić firmę Certus, fajnie projektują nawierzchnie, tarasy, ogrody z użyciem płyt, kostek i innych niebanalnych dekoracji. Ja z mojego ogrodu jestem bardzo zadowolona, choć trochę jest inny niz ten na zdjęciu
Z doświadczenia wiem,że samemu można przynajmniej spróbować stworzyć taka aranżację własnego ogrodu. Zastanów się tylko czy oczko wodne przy naszym klimacie to faktycznie dobry pomysł.
W zagospodarowaniu terenu bardzo dobrze radzą sobie fachowcy z Pozbruk. Ja jestem bardzo zadowolony z efektów po zmianie, bo przed to był wielki chaos.
No czasami może nas to przytłoczyć gdy działamy sami. Tak samo wzór ułożenia kostki. Jak zrobią to odpowiednie osoby z Pozbruk to nie będziemy zawiedzeni z efektu końcowego.
Ogrodzenie najważniejsze żeby szybko je postawić, żeby było ładne i chroniło naszej prywatności a wszystkie te cechy spełnia mur samonośny od pozbruka, np milano czy oslo, świetnie sie komponują z ogrodem.
Zgadza sie, mur samonośny od pozbruka świetnie ochroni posesje jak i zapewni odpowiednią prywatnośc w ogrodzie, a można go też dostać w wielu aranżacjach wiec na pewno bedzie pasował do ogrodu.
Elementy Gardeo nie wymagaja dozbrajania, czy też dodatkowego zalewania wszystko mozna zrobić wręcz za jednym zamachem dużo prościej. POzbruk bardzo dobrze, że o tym pomyślał,
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ