Witam, pisze z takim zapytaniem czy spotkaliscie sie z usługami projektowania nawierzchni np przed domem tzn ze producent kostki ma architekta który projketuje podjazd? ja sie z takim czym spotkałem u pozbruk i jestem w pozytywnym szoku, spotkaliscie sie z takim cyms?
mało tego, wiele firm jak własnie pozbruk posiada dużo szerszy zakres produktowy niz tylko kostka, czesto to są ogrodzenia, i elementy małej architektury, teraz producenci patrza szeroko na rynek :)
wg mnie to własnie jest dobra tendencja bo od producenta można oczekiwac wiecej bo musi zyskać klienta :P a pozbruk doskonale to rozumie i wychodzi na przecik klienta :)
Mnie Bruk Bet zaproponował za zamówienie u nich w firmie projekt podjazdu za ledwie 500 zł, oczywiście jak mogłem nie skorzystać. Projekt zrealizowany przez brukarzy co do jednej kostki zgodnie z planem.
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ