Daniel skoro jestes oszustem i zlodziejem tak samo jak Twoj szwagier W. i razem okradacie ludzi sprzedajac im materialy budowlane ktore nigdy nie docieraja do kupujacego to niech wiedza to wszystko a po to jest forum zeby pisac co sie chce!!! a po drugie to widze ze Cie boli to ze ktos tak o Tobie pisze! I nie ukryjesz sie pod jakims nickiem piszac do pani administrator z zalem ze Ty forumowicz jestes oburzony tym ze ktos pisze tu ze W, i J. to oszusci i zlodzieje!! ;) haha bo Ty we wlasnej osobie to piszesz i sledzisz to forum jak pewnie wiele innych osob ktore razem ze szwagrem oszukales ;)
No Danielku teraz juz wszyscy wiedza ze sledzisz stale to forum ;) zobaczysz sad Cie ukara za to ze okradles mnie i wiele innych osob ktorym obiecales materialy i do mnie jak i do innych osob nie dojechaly nigdy!!
Witam Państwa - forum oczywiście to miejsce od wypowiedzi na każdy temat - ale posty które są sprzeczne z zasadami kultury i dobrego wychowania przez osoby zwłaszcza nie zalogowane będą prze zemnie dalej usuwane.
Kolego mój najdroższy co myślisz o tym żebym podał Twój numer telefonu na forum ?? chyba mógłbyś zostać po takim moich ruchu telemarketerką ;D bo zapewne przyjaciele którym jesteś winien pieniążki zaraz zadzwonili tak więc podam tylko tyle-----> 794380XXX wszyscy maja teraz 1000 kombinacji aby mogli się z Tobą połączyć ;D a z czasem podam i końcówkę niechaj mogą z Tobą pomówić! liczę na to ze szybko przeczytasz tę wiadomość byś wiedział ze nie jesteś anonimowy ;) dużo wytrwałości życzę i bądź DZIELNY ;)
Danielku jak bede chcial to napisze ;) Ty jestes cwany ale sa i bardziej przebiegli od Ciebie!! ;) tyle miesiecy nikt tu nic nie pisal a tu nagle... sie odezwales Robaczku ;) pozdrawiam Cie no i pamietaj badz dzielny :)
ja słyszałem,że przekręcił nawet swoich kolegów,napożyczał od nich kasy i nie oddał (za niedługo będę znał nazwiska), szczyt chamstwa,nie masz wstydu Danielku,istne dno!!!!!!!!!!!!!!!!
To ze kolegow oszukal to jest wszystko nic ;) on nawet rodzine i sasiadow oszukuje! dobrze ze ruszylem to forum bo nasz waćpan Jasinski juz dawno nie mial co czytac i malo tego nie mogl nic komentowac ;D teraz dajemy Ci ta mozliwosc krolewiczu abys mogl wykazac sie swa bystorscia oraz jasnoscia swojego malutkiego rozumku ktory w Twoim mniemaniu jest bardzo roziwiniety no i za pewne sadzisz ze, Twoja kora mozgowa jest bardzo pofaldowana ale niestety masz plaskie pólkule ;D pozdrawiamy Cie serdecznie z POMORZA :)
na spotkaniu w Rzeszowie???!!!!A cóż to za tajemnica?Masz informacje na temat "złodziejaszka" to je podaj a może ktoś (anonimowo)odpowiednio je wykorzysta!!!
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ