nie o tym powinnismy tutaj dywagowac :D tylko skupmy sie na producentach, bo to że braas jest pro to wiem ale moze ktos chce cos innego dodac od siebie :P
hehe chyba takich zapalencow jak my jest nie za wielu, ja akurat lubie na forach siedziec i szukac roznych informacji to tak jest ze wypowiada sie kilkanascie osob a czytelnikow nawet kilkaset tysiecy
Jako że promocja się skończyła to powiem tak:
Trzeba zawsze brać dachówkę, dobrze jeżeli jest to braas. Ceramika jest lepsza i najlepiej brać protegona choć inne też są super
Ja niestety nie załapałem się na promocję :) bo trochę wcześniej kupiłem dachówke Braasa ACHAT antracytowy, ale i tak jestem zadowolony bo wyglądają na prawdę dobrze i tak samo się trzyma :)
Ten wpis został zmieniony przez Jaro54 w 4 września 2014 18:03:26 CEST"
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ